OPENLUCHT TD - WAVER

Sinds 1994 organiseren de Scouts en Gidsen van Onze-Lieve-Vrouw-Waver elke eerste zaterdag van augustus de Openlucht TD. Dit spetterend feestje groeide door de jaren heen stilaan uit tot een mini-festival met telkens een dikke 3500 feestvierders. Met het indrukwekkend hoofdpodium en de meer alternatieve Blue Lagoon is er voor iedereen wat wils. Dorst zal je niet lijden, met verschillende cocktails (probeer zeker onze huiscocktail ‘raketje’!), cava, bier en frisdrank. Voor de nachthongertjes zijn er lekkere hamburgers!

Milieubewust

Ook sinds 2017 is ons evenement milieubewust! We gebruiken herbruikbare bekers in plaats van plastic bekers.

Comedy Night

Sinds 2008 wordt er aan de vooravond van Openlucht TD de Comedy Night georganiseerd, waarbij comedians uit heel Vlaanderen het publiek trakteren op een avondje lachen, gieren en brullen. Op voorhand kan je al een lekker biertje, gin-tonic of cava drinken en genieten in onze lounge, waar je na afloop van de show nog gezellig kan nakaarten.

Nieuw sinds dit jaar: onze babysitdienst! Wil je genieten van een ontspannen avondje, maar liever zonder de kinderen? Geen probleem! Laat het ons weten en wij komen babysitten op jouw kroost terwijl jij geniet van onze Comedy Night!

 

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR